15 års klassisk server

Status
Not open for further replies.

innogames

Administrator
west_classic.pngI år havde The West sin 15-års fødselsdag! For at fejre dette fantastiske jubilæum ordentligt er der et særligt arrangement på vej: Fra 08. maj til 05. juni vil vores legendariske onlinespil tilbyde en international Classic World, hvor spillerne vil have mulighed for at genopdage den allerførste version af The West - inklusive den oprindelige grafik, funktioner og regler fra dengang. Nostalgisk følelse er garanteret!p2.png
p1.png
p3.pngTag din bindel og gå ud på den store, uberørte prærie sammen med bosættere fra hele verden. Rejs tilbage til år 2008, til begyndelsen af Vesten - og oplev på egen krop de vanskeligheder, som pionererne måtte kæmpe med dengang. Hver en dollar tæller, men den næste bank er langt væk, og banditterne lurer bag hvert hjørne. Hvert job skal låses op med færdigheder, ingen mobil forhandler tilbyder dig de nødvendige genstande, og ingen hjælper dig på byens marked. Kæmp dig gennem flere klassiske opgavelinjer, grundlæg og opbyg en by, udfordr andre spillere i dueller og få glæde af gratis premiumfordele til alle. Deltag og vælg din vej på den internationale Classic World!

Og husk: Et æsel symboliserer rigdom.donkey.pngYderligere oplysninger om Classic World:

 • Hvilken version vil denne verden køre på?
  Den version fra udgivelsesdagen for den engelske version, den 21. september 2008.
 • Hvad er ikke muligt i denne verden?
  Der er ingen forter, ingen alliancer, ingen fortkampe, ingen banditdueller, ingen håndværksprofessioner, ingen poker, ingen karakterklasser, ingen chat, ingen Union-Pacific-Shop, ingen questgivere på kortet, ingen avatargenerator, ingen eventyr, ... .
 • Hvad er muligt i denne verden?
  Ud over at grundlægge og bygge byer kan der udføres jobs og andre spillere kan udfordres i dueller. I salonen venter mange klassiske opgavelinjer på at blive fuldført. Desuden kan de populære gamle avatarer bruges, som f.eks. kortskæreren.
 • Hvor mange klassiske verdener vil være tilgængelige?
  Kun én, en international klassisk verden.
 • På hvilket sprog kører denne verden?
  Denne verden vil blive vist udelukkende på engelsk.
 • Kan man købe nuggets i denne verden?
  Nej, nuggets kan ikke købes. Du vil modtage gratis premiumfordele.
 • Hvad sker der med min konto efter den 05. juni?
  Alle konti vil blive slettet efter den 05. juni.
 • Hvor kan jeg logge ind i denne verden?
  Her: https://play.the-west.biz/
Vær opmærksom på, at denne særlige verden har begrænset support og ikke er tilsluttet InnoGames kundesupport- eller betalingssystemer. Premium-køb er ikke muligt. Der kan forekomme fejl og andre tekniske problemer. Spil på egen risiko!

Vi ses i den klassiske version,
Dit The West Team
 
Status
Not open for further replies.
Top