15 år klassisk server

Status
Not open for further replies.

innogames

Administrator
west_classic.pngI år fyllde The West 15 år! För att fira detta fantastiska jubileum ordentligt finns det ett speciellt evenemang på gång: Från den 08 maj till den 05 juni kommer vårt legendariska onlinespel att erbjuda en internationell Classic World där spelarna kommer att ha möjlighet att återupptäcka den allra första versionen av The West - inklusive den ursprungliga grafiken, funktionerna och reglerna från den tiden. Nostalgisk känsla är garanterad!p2.png
p1.png
p3.pngTa din bindel och ge dig ut på den vidsträckta, orörda prärien tillsammans med nybyggare från hela världen. Res tillbaka till år 2008, till västvärldens början - och upplev på egen kropp de svårigheter som pionjärerna fick möta på den tiden. Varje dollar räknas, men nästa bank är långt borta och banditer lurar bakom varje hörn. Varje jobb måste låsas upp med färdigheter, ingen mobilhandlare erbjuder dig de nödvändiga föremålen och ingen hjälper dig på stadens marknad. Kämpa dig igenom flera klassiska uppdragslinjer, grundlägg och bygg en stad, utmana andra spelare i dueller och dra nytta av gratis premiumfördelar för alla. Gå med och välj din väg på den internationella Classic World!

Och kom ihåg: En åsna symboliserar rikedom.donkey.pngYtterligare information om Classic World:

 • Vilken version kommer den här världen att köras på?
  Versionen från den engelska versionens lanseringsdag, den 21 september 2008.
 • Vad är inte möjligt i den här världen?
  Det finns inga fort, inga allianser, inga fortstrider, inga banditdueller, inga hantverksyrken, ingen poker, inga karaktärsklasser, ingen chatt, ingen Union-Pacific-Shop, inga uppdragsgivare på kartan, ingen avatargenerator, inga äventyr, ... .
 • Vad är möjligt i denna värld?
  Förutom att grunda och bygga städer kan jobb slutföras och andra spelare kan utmanas i dueller. I saloonen väntar många klassiska uppdragslinjer på att fullbordas. Dessutom kan de populära gamla avatarerna användas, till exempel kortskäraren.
 • Hur många klassiska världar kommer att finnas tillgängliga?
  Bara en, en internationell klassisk värld.
 • På vilket språk fungerar den här världen?
  Den här världen kommer helt och hållet att visas på engelska.
 • Kan man köpa nuggets i den här världen?
  Nej, nuggets kan inte köpas. Du kommer att få gratis premiumförmåner.
 • Vad händer med mitt konto efter den 05 juni?
  Alla konton kommer att raderas efter den 05 juni.
 • Var kan jag logga in i den här världen?
  Här: https://play.the-west.biz/
Observera att denna speciella värld har begränsad support och inte är ansluten till InnoGames kundtjänst eller betalningssystem. Premiumköp är inte möjliga. Buggar och andra tekniska problem kan förekomma. Spela på egen risk!

Vi ses i den klassiska versionen,
Ditt The West Team
 
Status
Not open for further replies.
Top